Automate your Marketing
with Womplify




 
Umisha's Lense
Ummi Shahadah Zubir
By: Mama Ammar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jan-2007 04:50 Email | Share | | Bookmark
TRIP TO HOKKAIDO, NEW ZEALAND & MEKAH

wOHOOOO!!! This coming May ada trip to Hokkaido,



September plak trip to New Zealand.




Pergghhh..tak sabar nak pegi. ALL FREE! Totally free!! Saper la tak nak pegi holiday ek? Seminggu lak tu. Bestnyer. Yg paling best is, ni bukan sebab ada seminar or whatsoever. Memang holiday sahaja, boleh bawak spouse.

November InsyaALLAH nak g umrah (most probably with my family).


Tapi bln May ni my bro's wedding. Camner ek?
So saper nak ikut or nak tau camner WE can get all these for free, email me now.
Nanti leh pegi together gether.
Mesti syok kan?
Heheh..

umieshazubir@hotmail.com


Thursday, 4-Jan-2007 07:25 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti @ Bukit Tinggi

 
 
 
View all 18 photos...
Hari Selasa 2/1/2007 yg lalu, kami bertiga naik ke Bukit Tinggi. Masa tu hujan lebat, risau gak tanah runtuh. Tapi Alhamdulillah selamat semuanya. Pagi tu kami naik ke Japanese Garden dulu. Best woooo..sejuk giler! Bunyi air yg lalu kat celah2 batu tu memang mendamaikan sungguh. Rasa mcm tak nak turun. Tambah pulak ada ikan2 yg cantik bangat, argghhh..bestnya. Ammar pun suka sangat tgk ikan2 tu, menjerit jerit dia "nak lalan!!". Nak jalan sendiri, tapi takleh sbb batu licin, so papa dukung dia. Risau gak kalau lepas dia jalan sendiri karang ada pulak jatuh dalam kolam ikan tu.


Friday, 29-Dec-2006 07:34 Email | Share | | Bookmark
Baiti Jannati

 
Rumah blm siap lagi, another 30% That's why letak map ajer, just to update this fp.
http://www.prinsiptek.com/projects/developer/project_info_s8.htm


Friday, 24-Nov-2006 06:06 Email | Share | | Bookmark
Congratulations to the newly weds - Sherry & Wan

Sherry & hubby
Sherry & Hubby 2
May both of you live happily ever after

p/s: muna, sorry i took the pictures from your fp. Heheh...tertinggal kamera lorrr...Thanx nway!


Friday, 27-Oct-2006 01:36 Email | Share | | Bookmark
Raya @ Kuantan

2 hari sebelum raya..kat Teluk Chempedak
Pagi raya dgn papa
Pagi raya dgn mama
View all 9 photos...
Thn ni kitorang semua (termasuk sepupu sepapat) raya kat kuantan. Meriah sungguh , maklumla bukan senang nak berkumpul ramai ramai mcm ni. Paling seronok mesti la budak budak, collect duit raya. Dulu masa zaman mama kecik2, nak dpt 20sen pun susah. Kena habiskan bergelas gelas air sirap baru la dpt 20 sen Tapi seronok sangat. Paling banyak dpt 50 sen. Budak sekarang dpt singgit pun ada yang merungut. Tak baik tau..kena bersyukur. Orang nak bagi pun kira cukup baik dah. Betul tak??


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net